«Вдень об’єкти теплопостачання працюватимуть в економному режимі», – «Львівтеплоенерго»

17:27 27 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, у ЛМКП запевнили, що воно подає опалення до усіх споживачів.

У прес-службі міської ради повідомили в понеділок «Щоденному Львову», що за два дні опалювального сезону «Львівтеплоенерго» забезпечило подачу тепла до усіх споживачів. У ЛМКП «Львівтеплоенерго» також інформують:

«Якщо ж будинку немає опалення або ж у одній кімнаті тепло, а в іншій ні, то, причину його відсутності в середині будівлі чи окремих кімнат потрібно з’ясувати у власника будинку. За справний стан внутрібудинкової системи та розподілення тепла в будинку відповідає власник будинку (ЛКП, ЖБК, ОСББ), бо внутрібудинкова система знаходиться в них на балансі. 

Опалення ми подаємо до усіх споживачів. Однак, якщо ж впродовж дня спостерігатимемо суттєве підвищення температури, то вдень об’єкти теплопостачання працюватимуть в економному режимі, щоб уникнути перегрівів та, відповідно, менше платити за теплопостачання».

Від себе ж у прес-службі ЛМР додають: «У випадку проблем з опаленням, Львівська  міська рада закликає мешканців повідомляти на «гарячу лінію» міста за номером 15-80.

Опалення також подається до усіх закладів освіти (школи, садочки, ВНЗ) та установ охорони здоров’я.  Нагадаємо, опалювальний сезон розпочався у Львові 22 жовтня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів