Ціна проїзду в трамваях та тролейбусах буде 2 грн, – в.о.директора Львівелектротрансу

15:39 1 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: galnet.org

Тарифи на проїзд у міському електротранспорті не покривають усіх витрат підприємства для забезпечення послуг. Відтак, розглядається питання про коригування ціни за проїзд у трамваях та тролейбусах, інформує прес-служба ЛМР.

«Ціна на проїзд у трамваях та тролейбусах є критично низькою. Вона жодним чином не покриває витрат. Ми дотуємо підприємство за кошти місцевого бюджету. Різниця за пільговий проїзд поступає несвоєчасно і не в повному об’ємі. Коригування тарифу треба буде робити. Це невелика сума. Ми не підемо вище 2 грн. Але такий крок необхідно зробити, бо важливо утримувати всю систему електротранспорту в надійному стані. Думаю, ми пропрацюємо це питання у квітні», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

«Завтра о 18.20 год. на Майдані хочемо провести громадські слухання щодо підняття тарифів на електротранспорт. Планується, що вартість проїзду в трамваях та тролейбусах буде 2 грн, пільгова – 1 грн. На місячні картки ціни піднімати не будемо. Робимо це для того, щоб люди більше користувались місячними картками. Це йде нам у збиток, але якщо пасажири користуватимуться місячними картками, то це буде вигідніше і для них, і підприємству буде добре. На сьогодні перевозимо 45 категорій пільговиків. А держбюджет заборгував 5,6 млн грн. Це зарплата, це запчастини.
Очікуємо, що після погодження усіх процедур нові тарифи будуть впроваджені вкінці травня або на початку червня», - зазначив в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа.

Нагадаємо, місячні проїзні студентські картки у трамваях або тролейбусах коштують  35 грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів