В Україні реалізують радіоактивні продукти з Білорусі (відео)

21:55 12 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: belaruspartisan.org

Причому – в крамницях, які пов'язують з її президентом Лукашенком.


Відео: Євромайдан-Кіно

Мінське інтернет-видання «Белорусский партизан» повідомляє сьогодні, 12 січня, що мережа магазинів білоруських товарів, яка швидко розвивається в Україні, викликає стурбованість у громадян нашої країни, котрі піднімають питання про небезпеку білоруських продуктів для здоров'я. Видання інформує також:

«Українські ЗМІ стали все частіше публікувати матеріали про продаж білоруського продовольства. Вони зазначають, що з усього білоруського експорту продуктів харчування 1,5% йде в Європу , 5% – у Росію і понад 20% – в Україну. 

Спеціальний репортаж під назвою «Диявольський бізнес Бацьки в Україні» розповідає про те, що уся мережа магазинів перебуває під контролем сім'ї президента Білорусі Олександра Лукашенка при потуранні української влади, що ці продукти небезпечні для здоров'я. 

Україна стала найбільшим споживачем білоруських продуктів, більша частина яких зроблена регіонах з підвищеним рівнем радіації. Мережа магазинів білоруських продуктів складається вже з 400 магазинів і ларків, які однаково оформлені і явно належать одним власникам. 

Всюди стоїть радянський знак якості. Не виключено, що цей репортаж – результат конкурентної боротьби за ринок, хоча проблема радіоактивного забруднення білоруських продуктів, дійсно, стоїть гостро».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів