Усі вільні виробничі площі Львова зібрали в одному каталозі

23:36 27 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, для потенційних інвесторів підготували видання з описом об’єктів, які є потенційно привабливими для капіталовкладень.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 27 листопада, «Щоденному Львову», що всі вільні виробничі площі нашого міста відтепер зібрані в одному каталозі. У повідомленні також конкретизують:

«Для потенційних інвесторів до Львова розробили каталог виробничих площ: у рамках проекту «Місцевий економічний розвиток міст України» (МЕРМ), Інститут міста та управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР підготували видання з описом об’єктів, які є потенційно привабливими для капіталовкладень. директор Інституту міста Олександр Кобзарев розповів із цього приводу:

«На сьогодні нам уже вдалося переконати інвесторів, що у Львів варто вкладати гроші – місто уже присутнє у міжнародних рейтингах та на найважливіших виставках. Тепер інвестор приходить до нас з питанням: у що ж вкладати гроші? І ми маємо запропонувати йому конкретні об’єкти.

У Львові є багато так званих «brownfield’ів» – уже забудованих ділянок, які б інвестор міг переробити, перебудувати, реконструювати або використати як вони є, залежно від їхнього стану та технологічних особливостей. І, власне, цей каталог виробничих приміщень – це пропозиція «brownfield’ів».

У такий спосіб ми допомагаємо місцевому бізнесу, адже ті промислові площі, які представлено в каталозі, не є власністю міської ради – це просто найбільші об’єкти, які виставляють на продаж або для оренди. І ми цим виданням допомагаємо нашим підприємцям знайти свого замовника, інвестора, який би зацікавився такими приміщеннями». 

Як додав Сергій Кіраль, колишній керівник Управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій ЛМР, цільова аудиторія каталогу – це потенційні інвестори у виробничо-промислові проекти, логістику, торгові мережі, які мають на меті розпочати свою діяльність у Львові в максимально стислі терміни. Сергій Кіраль також підкреслив:

«Місто зацікавлене, в першу чергу, в інвестиціях у сфері виробництва, досліджень, ІТ. Ми маємо для цього низку переваг: наявність розвинутої інфраструктури (дороги, залізниця, летовище), близькість до кордону, наявність кваліфікованої робочої сили, технічних вузів, високий рівень володіння іноземними мовами тощо. Інвестори уже зголошуються – на сьогодні, місто проводить з ними переговори».

Каталог видано у двох варіантах: українською та англійською мовами. Переглянути видання можна на Інвестиційному порталі Львова за посиланням: http://investinlviv.com/uk/shcho-mi-proponuiemo/vilni-virobnichi-ploshchi. 

Довідка

Каталог розроблено в рамках реалізації демонстраційного проекту «Розвиток інноваційного середовища та підвищення інвестиційного іміджу Львова як перший етап створення Корпорації місцевого економічного розвитку», що здійснюється за підтримки Проекту міжнародної технічної допомоги «Місцевий економічний розвиток міст України» (МЕРМ) Федерації канадських муніципалітетів (ФКМ). Більше про проект: http://www.mled.org.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів