У Сколівському лісгоспі запрацювала автоматизована деревообробна лінія

16:18 29 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Продуктивність лінії німецько-польського виробництва за зміну – 50-60 метрів кубічних круглого лісу зі збільшенням виходу обрізних пиломатеріалів зі 60 до 80% з одного кубометру.

«На державному підприємстві «Сколівське лісове господарство» запрацювала автоматизована деревообробна лінія німецько-польського виробництва, яка виготовлятиме обрізні пиломатеріали», – повідомили сьогодні, 29 серпня, в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Участь у відкритті нової лінії взяв голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, який також ознайомився із роботою лісгоспу. За словами начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолія Дейнеки, нове обладнання фірми «Walter» призначене для розкрою тонкомірної та низькосортної деревини. Автоматизовану лінію, вартість якої 4,2 млн. гривень, Сколівський держлісгосп придбав за власні кошти, створивши додатково робочі місця.

Також встановлено й нову систему відбору тирси та транспортування її в бункер-накопичувач. Загалом деревообробна лінія складається з чотирох верстатів та допоміжного обладнання.

Сюди, зокрема, входять: двосторонній брусувальний верстат з дисковими пилами TD-500 KBA, який підвищує швидкість та точність розкрою; багатопильний верстат для виготовлення готових обрізних пиломатеріалів «WD-250/350 KBA»; верстат горизонтальної обробки горбиля «ОР-50», який дозволяє додатково отримати обрізний пиломатеріал з відходів; двосторонній повздовжньо-обрізний верстат «ОWD 4/350 KBA» з додатково облаштованим лінійним лазером для раціонального розкрою необрізних пиломатеріалів. Продуктивність лінії у зміну становить 50-60 метрів кубічних круглого лісу зі збільшенням виходу обрізних пиломатеріалів з 60 до 80% з одного кубометру. Варто зазначити, що старе обладнання цеху переробки продовжить працювати в полегшеному режимі із деревиною більших діаметрів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів