У січні й лютому великий бізнес Львівщини спрямував на соціальні виплати понад 198 млн. гривень, – ЛОДА

13:52 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: putyla.oda.cv.ua

Як повідомили в четвер у прес-службі облдержадміністрації, у січні й лютому підприємства, які знаходяться на обліку в Спеціалізованій державній податковій інспекції з обслуговування великих платників у Львові, перерахували 198,4 млн. гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 5 березня:

«Великий бізнес Львівщини спрямував на соціальні виплати понад 198 млн гривень. Про це повідомляє інформаційно-комунікаційний відділ державної податкової інспекції з обслуговування великих платників у місті Львові.

Упродовж січня-лютого 2015 року підприємства, які знаходяться на обліку в Спеціалізованій державній податковій інспекції з обслуговування великих платників у Львові, перерахували 198,4 млн. гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження зросли на 36,3 млн. гривень.

Додаткові кошти, що надійшли від сплати єдиного внеску, сприятимуть зростанню рівня соціальної захищеності пенсіонерів та інших вразливих верств населення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів