У ще двох львівських підземних переходах облаштують торговельні майданчики

23:30 3 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: livejournal.com

Виконавчий комітет ЛМР дозволив облаштувати торговельні майданчики з тимчасовими торговельними павільйонами у підземних переходах на перехрестях вулиці Городоцької з Вільховою й Виговського.

На ПП «Леополіс-ріелті» покладено обов’язки з розробки та подання на погодження до управління архітектури ЛМР проекту облаштування цих майданчиків, здійснення реконструкції та впорядкування підземних переходів згідно з погодженим проектом та, врешті, власне облаштування. Також підприємство повинне подбати про прибирання території і вивіз сміття, підключення технічного обладнання до електропостачання та дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил торгівлі на тимчасових торговельних майданчиках, уклавши договори з відповідними структурами – комунальними підприємствами, райадміністраціями та ПАТ «Львівобленерго».

Управління комунальної власності ЛМР повинне укласти договір оренди окремих конструктивних елементів благоустрою підземних переходів на перехрестях вулиць Городоцької й Вільховій, площею 150 кв. м, та вулиць Городоцькій і Виговського, площею 205 кв. м, для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення, терміном на сім років. У випадку невиконання приватним підприємством вимог, буде вжито заходів щодо відміни цього рішення та розірвання договорів оренди.

Про це повідомили сьогодні, 3 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів