У першому кварталі 2015 року до місцевих бюджетів Львівщини надійшли 1,143 мільярда гривень

15:38 9 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: з архіву «ЩЛ»

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, впродовж першого кварталу цього року місцеві бюджети Львівщини акумулювали понад 1,14 млрд. грн.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 9 квітня, «Щоденному Львову»:

«До місцевих бюджетів Львівської області впродовж першого кварталу 2015 року надійшло 1,143 мільярда гривень. Це становить 136% до надходжень за аналогічний період минулого року, та 114%  – до плану на три місяці поточного року.

Такі цифри озвучено у четвер, 9 квітня, під час наради голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з головами райдержадміністрацій, міськими головами міст обласного значення та керівниками фіскальних служб районів і міст обласного значення. Як розповів заступник директора департаменту фінансів Львівської ОДА Іван Нос, до загального фонду місцевих бюджетів надійшло 1,096 мільярда гривень, що становить 134 відсотки до надходжень за відповідний період 2014 року. Він додав, що понад план мобілізовано 277 мільйонів гривень.

«Виконання планових показників протягом трьох місяців за доходами загального фонду забезпечено в 19-ти містах і районах області, а також в обласному бюджеті», – сказав Іван Нос. За його словами, найбільшого приросту надходжень до загального фонду бюджету області порівняно з минулим роком, досягнуто у Яворівському районі – у понад 2 рази, у Пустомитівському районі – 183%, Жовківському районі – 163%, Мостиському та Стрийському районах – 160%, Самбірському районі – 158%, Золочівському районі – 149%, у Львові – 140%.

Натомість Олег Синютка сказав, звертаючись до керівників районів Львівщини: «Якщо не вистачає доходів, то потрібно скоротити свої видатки. Також подумайте про капітальні інвестиції – це буде один із показників вашої роботи». 

Своєю чергою, заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак наголосила, що одним із резервів наповнення бюджетів є земля, яка перебуває в оренді. Тому для оптимізації орендної плати треба провести інвентаризацію земель в області».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів