У Палаці мистецтв відкрили виставку-ярмарок «Львівський товаровиробник» (оновлено)

16:54 1 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У четвер вперше презентували всюдихід від «Електрону».

У четвер, 1 жовтня, у Палаці мистецтв стартувала виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник», яка триватиме до шостого жовтня. Відвідувачі виставки мають змогу ознайомитися та придбати продукцію місцевих виробників, зокрема, одяг, взуття, продукти харчування, косметику, меблі, музичні інструменти, промислові та інші товари. 

Під час відкриття заходу  перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислава Замлинський наголосив, що товар львівських виробників є конкурентоспроможним та доступним для покупця. Він також зазначив:

«Ссьогодні  для підприємців є сприятливий час для пошуку внутрішнього споживача та для виходу на зовнішні ринки. Завдяки таким заходам, товаровиробники мають змогу представити власну продукцію, вивчити попит та презентувати новинки.

Водночас хочу подякувати виробникам, бо вони є хорошими промоутерами області. Продукція місцевих підприємств є відомою далеко за межами нашого регіону та країни. Коли говориться «львівське», то згадується не лише про Львівщину як про адміністративно-територіальну одиницю, а й про ту продукцію, з якою асоціюється наша область».

Окрім цього, в межах проведення виставки-ярмарку відбулося нагородження підприємств-фіналістів регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України». Нагороди переможцям  вручив Ростислав Замлинський. Фіналісти регіонального етапу всеукраїнського конкурсу приймають участь й на загальнодержавному рівні. На всеукраїнський етап конкурсу рекомендовано 10 підприємств Львівської області.

Також під час виставки було презентовано нові моделі у галузі машинобудування. Зокрема, корпорація «Електрон» представила автомобіль спеціального прзначення «Хантер».

Про це повідомили сьогодні, 1 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі обласногї ради розповіли в четвер:

«Голова Львівської обласної ради Петро Колодій взяв участь в урочистому відкритті виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник», яке відбулося сьогодні, 1 жовтня, у Львівському Палаці мистецтв. Звертаючись до присутніх, Петро Колодій відзначив: «Тішить те, що ми виконуємо те завдання, яке ми ставили перед собою, коли в країні почалася війна, – забезпечити надійний тил. Із цим завданням ми впоралися, а запорукою цього стало підприємництво Львівщини, адже ті товари, які сьогодні тут представлені, – це візитівка Львівщини, з якою не соромно показатися не тільки в Україні, але й за кордоном».

Петро Колодій побажав підприємцям розквіту і запевнив, що влада заважати не буде, а якщо з’являтимуться проблеми, завжди готова підставити плече. Після вітальних слів голова Львівської обласної ради разом із головою Правління ПАТ «Концерн-Електрон» Юрієм Бубесом перерізали символічну стрічку виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник».

Потім Петро Колодій оглянув експозицію виставки-ярмарку, де були представлені товари львівських підприємств-виробників харчової, легкої, поліграфічної та інших галузей промисловості. Також на виставці-ярмарку вперше презентували всюдихід від «Електрону».

Отож, щорічна виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник», яка популяризує місцевого виробника, стартувала у Львові. Вона проходитиме упродовж шести днів. Як зазначають організатори, основною метою заходу є підтримка та популяризація місцевого виробника, ознайомлення мешканців і гостей міста з товарами львівських підприємств.

Цьогоріч до ярмарку долучилася велика кількість нових підприємств. Загалом, у цьому заході бере участь рекордна кількість учасників – 75 компаній та понад 20 представників малого бізнесу. У рамках виставки-ярмарку проходитимуть семінари, тренінги (зокрема, «Вчимось бізнесу!»), круглі столи, презентації, дегустації, нагородження переможців конкурсу дитячого малюнку «Купуй львівське!», у якому взяли участь 770 учнів молодших класів міських шкіл, нагородження 100 найкращих підприємств Львівщини, покази мод тощо». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів