У Львові звільнили від податку на нерухомість релігійні організації й заклади фізкультури та спорту

18:34 26 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: vpoltave.pl.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, сьогодні під час пленарного засідання сесії ЛМР було внесено зміни до положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

«Сьогодні під час пленарного засідання сесії міськради було внесено зміни до положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», – повідомили сьогодні, 26 лютого, «Щоденному Львову», в прес-службі ЛМР, конкретизуючи при цьому:

«Таким чином, об’єкти житлової та нежитлової нерухомості, які перебувають у власності релігійних організацій України та використовуються без отримання доходу для забезпечення діяльності, а також нерухомість закладів фізичної культури та спорту визнано такими, що не є об’єктами оподаткування таким податком. Під час обговорень було внесено й додаткові зміни в ухвалу.

Відтак, до об’єктів, які не оподатковуються, додано також ті, що використовуються освітньо-навчальними закладами, незалежно від форми власності. За внесення змін в цілому проголосував 61 депутат.

Довідка

Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, – це місцевий податок, який сплачується за місцем розташування об’єкта оподаткування і зараховується до міського бюджету відповідно до Бюджетного кодексу України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів