У Львові відзначили кращих підприємців області (оновлено)

14:46 4 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Пропозиції до нагородження у відповідних номінаціях надавали райдержадміністрації, виконавчі комітети міст обласного значення, асоціативні об’єднання підприємців.

У п'ятницю, 4 вересня, за участі голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки відбулося вручення нагород підприємцям області. Зокрема, було відзначено переможців на звання «Краще мале підприємство Львівщини», «Краща жінка – підприємець Львівщини» та «Кращий молодий підприємець Львівщини». Загалом Подяками голови ОДА було відзначено 62 осіб.

Звертаючись з привітанням до присутніх Олег Синютка зазначив: «Кожне ваше прізвище - це історія успіху. Водночас я переконаний, що ми повинні подякувати кожному підприємцю області. Оскільки підприємець - це людина, яка повстала проти несправедливості, яка створює нові робочі місця та, сплачуючи податки, надає нашій державі велику підтримку».

Основними критеріями визначення переможців конкурсів були фінансово-господарські результати підприємницької діяльності, рівень оплати праці та своєчасність виплати заробітної плати. Також враховувалися кількість створених нових робочих місць та повнота сплати податків і зборів до бюджетів.

Учасниками обласних конкурсів були малі та середні підприємства всіх форм власності, у тому числі підприємства з іноземними інвестиціями та фізичні особи – суб’єкти підприємницької діяльності. Пропозиції до нагородження у відповідних номінаціях надавали райдержадміністрації, виконавчі комітети міст обласного значення, асоціативні об’єднання підприємців.

Про це повідомили сьогодні, 4 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі міської ради розповіли в п’ятницю: 

«З нагоди Дня підприємця, міський голова Львова Андрій Садовий нагородив успішних львівських підприємців подяками та дипломами. Він також зазнаіив:

«Перша неділя вересня – це День підприємця. І я вирішив відзначити тих львівських підприємців, які дуже багато працюють для громади міста, створюючи нові робочі місця, даючи високий рівень заробітної платні, працюючи легально.

У нас в суспільстві дуже по-різному ставляться до людей, які мають талант заробляти гроші. Комусь це подобається, комусь – ні. Та я маю глибоке переконання, що це велика Божа ласка – мати талант і давати можливість працювати іншим.

Я завжди маю до таких людей повагу, адже ти кожного місяця повинен думати про те, що треба людям чесно виплатити заробітну платню, заплатити податки, вирішити різноманітні проблеми з державними органами тощо. Цей вишкіл, який проходить підприємець, залишає слід на все життя». Відтак, подяками та дипломами відзначили такі підприємства як ТОВ Сальве-Львiв, ТзОВ «Міта-Техніка», Філія «Львівський молочний комбінат ПП КФ «Прометей», ЛШП «Силует» УТОГ, ТзОВ «ЦВГ Україна», ТзОВ «Робітня», ТзОВ «Факро Львів», ПАТ «Картонно-паперова компанія», ЛДП ДК «Сiка Футвеєp А/С» та інші».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів