У Львові відновили роботу літні майданчики

17:02 1 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Від сьогодні у Львові відновлюють свою діяльність відкриті літні майданчики. Як повідомили в департаменті містобудування, за минулий рік серед них є 266 досі діючих, інформує прес-служба ЛМР.

«Окрім дійсних майданчиків, на продовження дозволів надійшло близько 65 нових звернень», – повідомив в.о. головного художника міста Віктор Пецух.

Літні майданчики є сезонними об’єктами і функціонують з 1 квітня до 1 листопада. Нагадаємо, у Львівській міській раді є комісія з недання дозволів на монтаж літніх майданчиків. Основною умовою отримання дозволу є дотримання архітектурно-художніх вимог, запроваджених комісією. Також, якщо суб’єкти підприємницької діяльності не демонтують свої літні майданчики до 1 листопада, то ці об’єкти підлягатимуть примусовому демонтажу, що мають робити районні адміністрації міста із відшкодуванням власниками витрат на демонтаж.

Довідка
Відкритий літній майданчик – стаціонарний або тимчасовий (щоденного демонтажу) пункт ресторанного бізнесу, який розташовується біля стаціонарного закладу (ресторану, бару, кафе, їдальні) або ж і без прив’язки до нього в теплий сезон року – з 1 квітня до 1 листопада – і не має закритого приміщення для тимчасового перебування людей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів