У Львові відбувся День відповідального споживання пива

15:17 22 вересня 2014 р.

Фото до новини

У 24 країнах світу наприкінці вересня відбувається Міжнародний день відповідального споживання пива. В Україні соціальні акції, присвячені підвищенню пивної культури, проводять уже п’ятий рік поспіль.


19 вересня у Львові волонтери-працівники компанії «САН ІнБев Україна» розклеювали інформаційні матеріали в місцях продажу алкогольних напоїв. Активісти мали на меті популяризувати відповідальне споживання та нагадати продавцям і батькам про неприпустимість споживання алкоголю неповнолітніми.

Така ж ініціатива була реалізована в інших містах України: Києві, Чернігові, Миколаєві та Харкові. За час кампанії заплановано охопити близько 50 тисяч місць продажу і розповсюдити 100.000 інформаційних наліпок. У цьогорічній акції візьмуть участь близько 2 000 працівників компанії «САН ІнБев Україна».

До відповідального споживання закликали також українські знаменитості. Зірки порадили домовлятися зі своїми дітьми у діалозі, аргументуючи і пояснюючи, чому споживати алкоголь можна тільки після досягнення повноліття. Лідер гурту «Скрябін» Андрій Кузьменко (Кузьма), співаки Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, телеведуча і акторка Даша Малахова, фронтмен гурту Mad Heads Вадим Красноокий, режисер і телеведуча Жанна Бадоєва знялися у тематичних соціальних інтернет-роликах. Зірки планують поширити відео у соціальній мережі Facebook і в такий спосіб залучити до ініціативи якомога більше батьків, що мають неповнолітніх дітей.

Соціальні акції такого спрямування вже п’ятий рік поспіль організовує компанія «САН ІнБев Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів