У Львові створили карту питомого споживання теплової енергії

16:44 3 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Відтепер кожен мешканець, який отримує послугу центрального опалення, має змогу бачити ефективність споживання тепла певним будинком та порівняти рівень енерговитрат будинків міста.

Відділ енергоменеджменту департаменту економічної політики ЛМР розробив карту питомого споживання теплової енергії, аби мати можливості чіткого розуміння та аналізу ефективності її споживання в будинках, де встановлено загальнобудинкові лічильники тепла. Дані щодо споживання тепла приведено до кВт*год та поділено на опалювальну площу будинку.

Здійснено умовний поділ споживання за категоріями: до 60 кВт*год м2/рік; 60-100 кВт*год м2/рік; 100-150 кВт*год м2/рік; більше 150 кВт*год м2/рік.  Таким чином, кожен мешканець міста, який отримує послугу центрального опалення, має змогу бачити ефективність споживання тепла певним будинком та порівняти рівень енерговитрат будинків міста.

Переглянути карту можна за посиланням: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?usp=sharing&mid=zy0B8Y-QiOaQ.kwGTEJg1Fqb0

Відділ енергоменеджменту також нагадує про заходи, які необхідно впровадити до початку опалювального періоду для раціонального використання тепла та досягнення оптимального рівня: ізоляція внутрішніх теплових мереж; промивка трубопроводів;

встановлення термостатичних клапанів та байпасів при однотрубній системі опалення; балансування стояків опалення; встановлення систем автоматичного погодного регулювання температури теплоносія та ін.

Про це повідомили сьогодні, 3 липня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Як інформував «ЩЛ», у Львові встановлюватимуть у третьому кварталі загальнобудинкові лічильники тепла.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів