У Львові розпочався міжнародний Форум індустрії туризму й гостинності

10:45 20 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У Палаці мистецтв презентують свій потенціал понад 130 підприємств, фірм та організацій з восьми країн світу – України, Албанії, Литви, Молдови, Польщі, Португалії, Туреччини, Угорщини.

Як повідомили в прес-службі облдержадміністрації, в середу, 19 жовтня, відбулося урочисте відкриття щорічного Львівського міжнародного Форуму індустрії туризму та гостинності. Участь у цій церемонії взяли директор департаменту туризму та курортів Міністерства економічного розвитку та торгівлі Іван Ліптуга, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський, почесні гості іноземних держав, науковці.

Зокрема, Ростислав Замлинський запевнив у вітальному слові до учасників форуму, що Львівська облдержадміністрація активно працює над розвитком туристичної інфраструктури в області та покращенням дорожнього покриття. Він також стверджував: «Пріоритетним для нас є забезпечення комфортного доїзду до об’єктів туристичної відвідуваності. Відтак спостерігається збільшення туристичних потоків у гірські курорти Сколівського району – Славське, Волосянка та Турківського району, до державного заповідника «Тустань», бальнеологічних курортів – Східниця, Моршин, Трускавець».

Окрім цього, за словами Ростислава Замлинського, в області розвивається активний туризм, зокрема велотуризм. За його словами, цьогоріч вперше в Україні запустили вагони, спеціально обладнані для проїзду пасажирів із велосипедами сполученням Львів – Мукачеве.

Крім того, у Сколівському районі ведуться роботи над створенням веломаршрутів для екстремальних велосипедистів, а також з нарізання дороги від села Хащованя у Львівській області до села Верхнє Студене в Закарпатській області. Їх розпочали в рамках реалізації проекту «Організація автомобільного зв᾿язку Тисовець – Славсько – Боржава».

А в рамках Форуму індустрії туризму й гостинності працюватимуть три взаємопов’язаних виставки – міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО»,  спеціалізовані виставки «Готельний та ресторанний бізнес» і «Континент розваг: Спорт. Відпочинок. Дозвілля». Зокрема, Львівщина презентує відвідувачам 3D промо відеоролики про туристичні можливості області, можливості відпочинку в Карпатах, бальнеологічні курорти Трускавець, Східниця та Моршин, природні заповідники, а також малі туристичні міста – Жовкву, Самбір, Миколаїв, Турку, Старий Самбір та інші.

Загалом у форумі беруть участь понад 130 підприємств, фірм та організацій з восьми країн світу – України, Албанії, Литви, Молдови, Польщі, Португалії, Туреччини, Угорщини. Форум триватиме також 20 жовтня натретьому поверсі Палацу мистецтв на вулиці Коперника, 17.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів