У Львові подорожчав проїзд у трамваях і тролейбусах

11:45 16 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді попередили: «Відсьогодні, 16 квітня, вартість за проїзд в електротранспорті становитиме п’ять гривень, а для студентів та учнів – дві гривні 50 копійок».

Про це повідомили сьгодоні, 16 квітня, в прес-службі Львівської міськради, де також нагадали: «Згідно з рішенням виконавчого комітету, відкориговано тариф на проїзд в електротранспорті Львова. З 16 квітня вартість проїзду становить п’ять гривень. Відкоригована вартість до п’яти гривень – це вартість разового проїзду при купівлі квитка. Натомість вартість абонентської картки становитиме 160 гривень. Натомість проїзд в електротранспорті Львова для пенсіонерів і для всіх решти пільгових категорій залишається безкоштовним».

Начальник служби інформації та зав’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар розповів: «Усі, хто не використав старі проїзні квитки, можуть обміняти їх до 30 квітня у пунктах обміну. Квитки можна буде обміняти в трьох пунктах обміну».

«Перший пункт – у відділі зборів ЛКП «Львівелектротранс» на вулиці Сахарова, 2. Працює з понеділка по четвер з 08.00 до 17.15 , а в п’ятницю з 8.00 до 16.00 . Обідня перерва – з 12.00 до 13.00», – поінформував також Іван Бондар

«Другий пункт – у квитковому кіоску на кінцевій зупинці трамвая №3 на вулиці Княгині Ольги («Аквапарк»). Тут можна обміняти квитки з 8.00 до 20.00», – розповів також Іван Бондар

«Третій пункт обміну – у квитковому кіоску на тролейбусній зупинці на вулиці Шота Руставелі біля площі Петрушевича. Він працює з понеділка по четвер з 8.00 до 17.15 , а в п’ятницю з 08.00 до 16.00», – повідомив також Іван Бондар.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів