У Львові нагородили найсумлінніших платників податків

10:20 15 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Після урочистої частини відбулося неформальне спілкування із платниками податків, на якому обговорювали нагальні проблеми, з якими стикаються підприємці.

«У четвер, 14 липня, у Львівському Будинку вчених нагородили переможців обласного рівня Всеукраїнського рейтингу «Сумлінні платники податків-2015», – повідомили в прес-службі обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«На Львівщині обрали близько 30-ти найкращих підприємств у 12-ти номінаціях та трьох категоріях: малі, середні та великі. Нагородили зокрема ТзОВ «Галичина-Захід», ПРАТ «Львівський Локомотиворемонтний завод»,  ПАТ «Львівобленерго», ТзОВ «Шувар» та інших.

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зазначив: «Ви – ті, завдяки кому росте і розвивається не тільки окремо взятий бізнес, а й регіон і вся держава. За ваші сумлінно сплачені податки сьогодні будують школи, садочки, дороги. Ви – приклад для наслідування у роботі, у громадській позиції, приклад сумлінних громадян своєї країни».

Після урочистої частини відбулося неформальне спілкування із платниками податків, на якому обговорювали нагальні проблеми, з якими стикаються підприємці. Варто зазначити, що рейтинг із визначення кращих платників податків започаткувала Всеукраїнська громадська організація «Асоціація платників податків України».

Мета – створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою та бізнесом і відзначення кращих здобутків платників податків. А також популяризація основних принципів чесного ведення бізнесу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів