У Львові курсують 19 трамваїв із Берліна

16:32 21 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Інженери і працівники «Львівелектротрансу» переобладнали 21 трамвайни1 вагон, були закуплені з Берліна у другій половині 2018 року.

Про це повідомили в четвер, 21 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Повністю введені в експлуатацію та курсують на лінії 19 вагонів. Ще два мають уже переобладнану колісну базу і перебувають на завершальному етапі сертифікації перед випуском на маршрут».

Начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю «Львівелектротрансу» Іван Бондар поінформував: «Значна частина «берлінських» вагонів – 12 –  обслуговують трамвайний маршрут №3 (площа Соборна – аквапарк). П’ять вагонів працюють на маршруті №5 (вулиця Миколайчука – Академії мистецтв.

«Згідно з попередньо погодженим графіком, решту дев’ять вагонів із «берлінської» поставки будуть введені в експлуатацію впродовж березня-травня цього року. Зокрема, ще два вагони – у березні, чотири – в квітні, а фінальні три – у травні. Окрім трійки та п’ятірки, планується «берлінськими» вагонами підсилити ще трамвайний маршрут №6», – повідомив Іван Бондар.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів