У Львові готують новий тролейбусний маршрут

10:00 3 квітня 2020 р.

Фото до новини

З понеділка, 6 квітня, смуга вулиці Хуторівка від вул. Стрийської до Сихова буде перекрита до 31 липня цього року, а двосторонній рух буде організовано на смузі руху з Сихова (пр. Червоної Калини) до вул. Стрийської.

У Львові триває капітальний ремонт вул. Хуторівка. Роботи розпочалися наприкінці січня цього року і досі обмежень проїзду на вул. Хуторівка не було, оскільки проводилися роботи зі заміни мереж, які розміщені на газонах. Натомість з понеділка, 6 квітня, проїзд по вул. Хуторівка буде обмежено — двосторонній рух буде організовано на смузі руху з Сихова (пр. Червоної Калини) до вул. Стрийської, а смуга від вул. Стрийської до Сихова буде перекрита.

Відповідно до наказу департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, обмеження проїзду на вул. Хуторівка, на ділянці від вул. Стрийської до пр. Червоної Калини, триватиме до 31 липня 2020 р.

Роботи проводить ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Проїзд по вулиці відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», на вул. Хуторівка проводиться влаштування каналізації, водопроводу, а також вже змонтовано 8 каналізаційних і 6 водяних колодязів.

Під час капітального ремонту на вул. Хуторівка буде проведено заміну всіх комунікаційних мереж, облаштування дощової каналізації, влаштування контактної мережі тролейбусу, велосмуги, світлофорних об’єктів, зупинки громадського транспорту, заміну опор вуличного освітлення і влаштування благоустрою.

Після закінчення ремонтних робіт на вул. Хуторівка запустять рух нового тролейбусного маршруту «вул. Наукова — пр. Червоної Калини».

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів