У Львові 46 мишей таки переконали керівництво супермаркету «Арсен» маркувати російські товари

15:16 24 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Щоправда, операційний директор ТОВ «Альянс маркет» Ігор Новоставський виправдовується: «У нас – великі супермаркети, тому для цього потрібен час».

Як повідомила сьогодні, 24 липня, «Щоденному Львову» прес-служба міської ради, керівництво супермаркету «Арсен» запевнило: «Ми підтримуємо ухвалу щодо маркування російських товарів та сумлінно будемо її виконувати».

У повідомленні також сказано: «10 липня на пленарному засіданні Львівської міськради було прийнято ухвалу «Про координацію інформаційної діяльності та захист інформаційної безпеки на території Львова у 2014-2016 роках». Вона передбачає обов'язкове маркування товарів російського походження, проведення акцій на підтримку українських товарів та інше. Великі торгові мережі Львова вже виконують ухвалу і маркують товари».

Прес-служба міської ради також цитує операційного директора ТОВ «Альянс Маркет» Ігор Новоставський, який зазначив:

«Всі ми розуміємо, що сьогодні у нас дуже складна ситуація в державі, ми всі важко переживаємо та обурюємося з приводу останніх дій, які чинить Російська Федерація, підтримуючи сепаратистів на сході України. Наша Компанія постійно підтримує наших бійців, ми усіма силами допомагаємо нашим прикордонникам, Національній Гвардії України та воякам АТО, доставляючи їм товари першої необхідності. 

Ми підтримуємо ухвалу Львівської міської ради щодо маркування російських товарів та сумлінно будемо її виконувати. Адже, це не лише рішення органів влади, це щире бажання усіх львів’ян. У такий спосіб ми також висловлюємо нашу власну позицію. 

На сьогоднішній день ми вже розробили стандарт візуалізації, який регламентуватиме процес маркування російських товарів. Власними зусиллями розроблено макет та за власний кошт вже надруковано відповідні стікери. Згодом відмаркуємо усі товари. 

Хочемо наголосити, що у нас – великі супермаркети, тому для цього потрібен час. Вже за останні кілька тижнів громадські активісти несанкціоновано власноруч клеїли наклейки на певних групах товарів.

Наша позиція була цілком толерантною. Ми здивовані діями активістів, які увірвалися в магазин та випустили мишей.

Ми закликаємо їх думати та осмислювати власні дії. Адже супермаркет – це місце, де знаходяться продукти харчування, сюди приходять покупці з дітьми, не говорячи вже про те, що це зухвале та свідоме  порушення санітарних норм.

Ми гарантуємо нашим покупцям, що спеціальними службами нашого міста буде проведений комплекс заходів з дератизації та спеціального прибирання магазину, і в нашому супермаркеті знову буде чисто та комфортно. Також хочу зазначити, що місія нашої Компанії – допомагати покупцям купувати якісні та потрібні товари за вигідними цінами.

Ми прагнемо, щоби наші споживачі були обізнані не тільки про факт, чи виготовлений товар в Російській Федерації, а й в цілому звертали увагу на інформацію, що розміщена на етикетках та розуміли позначки виробників. Вже восени стартує наш новий соціальний освітній проект, який має на меті підвищити рівень обізнаності покупців про товари, які вироблені як в Україні, так і про ті, що імпортуються. Наша компанія неухильно дотримується Законів України і завжди на стороні української громади та покупців».

Довідка: За додатковою інформацією звертатись: Олена Обухівська, менеджер зі зв’язків із громадськістю ТОВ «Альянс Маркет», тел. 0442492350 (вн. 458), www.evrotek.com».

Як інформував «ЩЛ», у Львові нацькували на російські товари 46-х мишей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів