У львівських перевізників – 50 вакансій

14:15 26 вересня 2017 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Міський голова Львова Андрій Садовий запевнив, що він негативно реагує на пропозицію перевізників щодо підняття вартості проїзду в маршрутних таксі міста.

Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про це сьогодні під час спілкування з журналістами. Дослівно ж він запевнив: «Моя реакція – негативна. На превеликий жаль, багато автобусів вчасно не виходять на маршрути. Я розумію, що є катастрофічна проблема з водіями, бо багато водіїв виїжджають на роботу в ту саму Польщу. Але іншого виходу немає: ми повинні показувати приклад по роботі наших комунальних підприємств – АТП №1 та «Львівелектротранс». Ми зараз працюємо над компенсаторними механізмами, щоб 100% забезпечити наші комунальні підприємства, які є в місті, якісними водіями. Просто будем платити більші гроші, бо нема ради. Мусим».
Андрій Садовий також нагадав: «На сьогоднішній день є 50 вакансій. Це проблема. Тому якщо є люди, які є професійні водії і мають право їздити на автобусі, ми вже берем їх на роботу. Є вакансії, а нема бажаючих працювати. Оце найбільша біда».
Про це поінформували сьогодні, 26 вересня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів