У Львівській ОДА бракує начальника відділу

17:05 21 жовтня 2016 р.

В облдержадміністрації вважають, що для її провідного спеціаліста досвід роботи необов’язковий.

Як повідомили сьогодні, 21 жовтня, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців. Зокрема, на роботу запрошують начальника відділу – головного бухгалтера відділу фінансового та кадрового забезпечення управління дорожнього господарства та інфраструктури, а також провідного спеціаліста відділу фінансового та кадрового забезпечення.

Серед вимог до кандидатів на начальника відділу – головного бухгалтера відділу фінансового та кадрового забезпечення: вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра (спеціаліста); досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності не менше двох років; вільне володіння державною мовою.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації, також повідомили, що провідний спеціаліст відділу фінансового та кадрового забезпечення  управління дорожнього господарства та інфраструктури повинен мати вищу освіту ступеня молодшого бакалавра або бакалавра й вільно володіти державною мовою. Натомість, як зазначили в облдержадміністрації, досвід роботи для нього – необов’язковий.

Для участі в конкурсі слід подати такі документи: копію паспорта громадянина України; письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі; письмову заяву, в якій кандидат повідомляє, що до нього не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей відповідно до зазначеного Закону або копію довідки встановленої форми про результати такої перевірки; копію (копії) документа (документів) про освіту; заповнену особову картку встановленого зразка; декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.

Документи приймають у кабінеті №447 Львів обласної державної адміністрації на вулиці Винниченка, 18 до 3 листопада 2016 року. Контактний телефон – (032) 2999101. Детальнішу інформацію можна дізнатися за посиланням http://nads.gov.ua/page/lvivska-oblast.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів