У Львівській області можна отримати миттєвий кредит у 5000 торгових закладів

14:19 26 червня 2017 р.

Фото до новини

У Львівській області майже п’ять тисяч торгових закладів уклали з «ПриватБанком» угоди на надання миттєвих кредитів. Це означає, що будь-який клієнт банку, який має картку «Універсальна», може придбати товар і сплачувати за нього впродовж двох років частинами без відсотків або ж за мінімальною комісією.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 26 червня, під час прес-конференції на тему: «ПриватБанк 2017 – нові програми та можливості для клієнтів», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив керівник напрямку «Оплата частинами» західного ГРУ ПАТ КБ «ПриватБанк» Андрій Горбковий.

- Оплата такої покупки забирає близько 30 секунд без жодних додаткових документів. І у 2016 році через цей сервіс ми видали майже 16 млн гривень кредитів, - запевняє він.

Також клієнти «ПриватБанку» мають можливість скористатися «теплими кредитами», тобто отримати відшкодування до 35 відсотків суми кредиту від держави.

- Технологія дозволяє оформити такий теплий кредит в будь-якому місці. Клієнт має мати при собі «Універсальну» карту, вибирає товар. Торговець видає клієнту лише рахунок-фактуру, який достатньо прикріпити в приват24, - пояснює процедуру оформлення кредиту спеціаліст.

За словами Андрія Горбкового, такими кредитами вже скористалося майже одна тисяча осіб.
- Кожен наш клієнт отримує близько шести тисяч гривень компенсації, - підрахував керівник напрямку «Оплата частинами» західного ГРУ ПАТ КБ «ПриватБанк».

Найбільше теплих кредитів оформляють на монтаж вікон, лічильників електроенергії типу «день-ніч», котлів та на утеплення будинків пінопластом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів