У комунальних підприємствах Львова – понад 155 вакансій

16:10 25 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Станом на 25 липня найбільш затребувані в ЛКП – двірники, покрівельники й сажотруси.

Як повідомила сьогодні, 25 липня, «Щоденному Львову», прес-служба ЛМР, комунальні підприємства міста потребують працівників. У повідомленні також сказано:

«Станом на 25 липня найбільш затребувані в ЛКП міста є двірники – 81 відкрита вакансія, покрівельники – 19, та сажотруси – 14. 

В ЛКП Галицького району потрібні директор, майстер з поточного ремонту, майстер з експлуатації житлового фонду, водій, слюсар-сантехник, покрівельники, маляри, слюсар-електрик, електрогазозварювальник, сажотруси та двірники. Усього в ЛКП Галицького району є 40 вакансій. 

У ЛКП Залізничного району потрібні слюсар-сантехник, покрівельник, електрики, електрогазозварювальник, сажотруси, двірники. Загалом 21 вакансія. 

У Личаківському районі є посади головного інженера, слюсара-сантехника, покрівельника, електрика, слюсара-електрика, електрогазозварювальника, штукатура, сажотруса, двірника. Усього 25 вакансій.

Сихівський район потребує енергоменеджера та двірників. Загалом відкрито 3 вакансії. 

В ЛКП Франківського району є 42 вакансії. З них – енергоменеджер, 7 слюсарів-сантехників, 4 покрівельники, столяр, 3 маляри, 2 електрики, 4 електрозварювальники, 3 сажотруси, 17 двірників. 

В ЛКП Шевченківського району потрібні майстри з експлуатації житлового фонду, покрівельники, сажотруси та двірники. Усього 24 відкриті вакансії. 

Дізнатися подробиці можна у відділі кадрів ЛКП районів міста». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів