Від Кабміна вимагають дозволити «буржуйки» у львівських багатоквартирках (відео)

11:39 18 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: offroad.lviv.ua

Кабінет Міністрів має терміново підготувати розпорядження чи постанову про влаштування «буржуйок» в житлових приміщеннях.

Прес-конференція Андрія Іонова і Анатолія Забарила.
Відео: Львівський прес-клуб

Таке рішення, аби пережити майбутню зиму, на прес-конференції у Львівському прес-клубі 18 серпня запропонував Андрій Іонов, голова ГО "Вектор".

«Терміново Кабмін має видати розпорядження чи постанову, щоб Мінрегіонбуд разом з ДСНС України, Міністерством екології і природних ресурсів розробили документ про влаштування «буржуйок» в приміщеннях. Нормативна база для цього не готова. Треба розробити типові проекти влаштування буржуйок, дозволити димарі по фасадах будинків»,- пояснив Андрій Іонов.

Крім того, Андрій Іонов запропонував тимчасово надати ділянки для облаштування паливних складів, куди будуть завозити паливні брикети, дрова, торф. 

Верховна Рада мала би ухвалити давно поданий проект закону про відсоткову філантропію, вважає громадський активіст і підприємець. «Це дозволить підприємствам і організаціям усіх форм власності скеровувати 3-4 %  від свого прибутку благодійним організаціям»,- сказав Андрій Іонов.

На думку громадського активіста і підприємця, цей закон має би визначити на зиму 2013-2014 року такі напрямки скерування допомоги: портеби фронту, організація благодійних пунктів гарячого харчування, закупівля палива для малозабезпечених.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів