У грудні відкриють новий рейс італійської авіакомпанії «Meridiana Fly» зі Львова

17:35 13 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: cheap-trip.eu

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у Києві за участю виконавчого директора Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького В’ячеслава Чеглатонєва відбувся круглий стіл «Лоукости в Україні. Як створити умови для дешевих перельотів?».

У прес-службі міської ради повідомили у понеділок «Щоденному Львову», що 9 жовтня у Києві за участю виконавчого директора Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького В’ячеслава Чеглатонєва відбувся круглий стіл «Лоукости в Україні. Як створити умови для дешевих перельотів?». В’ячеслав Чеглатонєв поділився на ньому планом розвитку Західних повітряних воріт:

«На жаль, сьогоднішня політико-економічна ситуація не сприяє розвитку та розширенню мережі бюджетних авіаліній в Україні та спричиняє відтермінування їхніх програм. Проте, «МА «Львів» імені Данила Галицького» постійно працює над залученням лоукостів до співпраці.

Вже в грудні цього року ми відкриваємо новий рейс італійської авіакомпанії «Meridiana Fly», а на весну планується відкриття нового рейсу «Wizz air» зі Львова. Також чекаємо на появу лоукоста «AtlasJet», адже є всі передумови для його функціонування на базі Львівського летовища.

Хочу наголосити на тому, що ми активні прихильники підписання угоди «Про відкрите небо», та вважаємо за доцільне лібералізувати авіаційний простір для «МА «Львів» імені Данила Галицького». Це один з  факторів, який дозволить залучити до співпраці більшу кількість авіакомпаній, в тому числі лоукостів, надасть можливість розширити мережу авіанапрямків та зробить доступнішими ціни на авіаперельоти за рахунок посилення конкуренції».

В’ячеслав Чеглатонєв також звернувся з ініціативою до Сергія Коршука, директора департаменту авіаційних перевезень та аеропортів Державіаслужби, з ініціативою переглянути діючі аеропортові збори. За його словами, діючі тарифи не відповідають сучасній інфраструктурі аеропорту, оскільки були встановлені ще задовго до реконструкції Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

У круглому столі взяли також участь Крістіна Марінцева, доцент кафедри організації авіаційних перевезень Інституту економіки та менеджменту НАУ; Олександр Кава, голова Центру економічного та політичного аналізу, радник мера з транспорту в КМДА; В’ячеслав Чеглатонєв, виконавчий директор Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького; Віктор Яценко, заступник голови Громадської ради при Державній авіаслужбі України, куратор журналу «Транспорт»; Олексій Яковець, директор компанії «Майстер Авіа», оператор міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни); Олександр Юраков, експерт у транспортній сфері, засновник громадського руху «Ми разом»; Олена Петренко, директор з продажів авіаперевізника Air Arabia Ukraine; Сергій Коршук, директор департаменту авіаційних перевезень та аеропортів Державіаслужби.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів