У бюджеті Львова хочуть заощадити більше мільйона на пільгах

16:43 20 вересня 2013 р.

Пропонують вивільнили за рахунок економії коштів на надання пільг населенню на оплату житлово-комунальних послуг 1150 тисяч грн.

Виконавчий комітет Львівської міської ради погодив рішення «Про внесення змін до міського бюджету міста Львова на 2013 рік». Про це повідомляє кореспондент «Galnet».

Згідно з пропозиціями головних розпорядників коштів пропонується здійснити перерозподіл видатків загального фонду міського бюджету на 2013 рік, зокрема збільшити кошти на соціальний захист та соціальне забезпечення населення. На одноразову матеріальну допомогу для мешканців міста виділили ще 400 тисяч гривень, допомогу на дітей одиноким матерям збільшать на 267 тисяч гривень, а тимчасову державну допомогу дітям – на 104,7 тисяч гривень. Також 390 тисяч гривень виділили територіальному центру соціального обслуговування.

Ці ресурси пропонують вивільнили за рахунок економії коштів на надання пільг населенню на оплату житлово-комунальних послуг на суму 1150 тисяч гривень. Проте такі зміни вступлять в силу лише після погодження бюджетної комісії та затвердження на сесії міськради. 

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів