У Бориславі турки розпилюватимуть деревину і виготовлятимуть паливні брикети

13:38 29 березня 2017 р.

Вчора у Бориславі відбулося урочисте відкриття спільного українсько-турецького підприємства "Вудкрафт Трейдінг", що спеціалізується на деревообробці. Його продукцію планують експортувати до Польщі, Італії, Чехії, Словаччини, Румунії.

За словами керівника підприємства Тарас Колесников, на «Вудкрафт Трейдінг» поки що є 16 працівників. Їхня середня заробітна плата - 4000 грн, а зі збільшенням штату та обсягами виробництва планують підвищення до 6000 грн. Нещодавно з Туреччини завезли нове сучасне високотехнологічне деревообробне обладнання із повністю автоматизованим процесом виробництва. Це зокрема, лінія з розпилювання деревини, що дозволить за заміну переробляти 100 метрів кубічних сировини.

 

"Найближчим часом для збільшення обсягу виробництва і асортименту готової продукції плануємо розширення штату до 35 працівників безпосередньо в деревообробному цеху і до 5-ти осіб для роботи на пилозаточному обладнанні, - зазначив Тарас Колесников. - Загалом штат працівників підприємства плануємо розширити до 100 осіб".

 

За його словами, у планах також - здійснити реконструкцію ще однієї будівлі і відкрити сушильне виробництво, а також - придбати лінію із виготовлення паливних брикетів, що дозволить максимально використовувати відходи виробництва, та придбати обладнання з виробництва меблевих щитів.

 

Перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський розповів, що торік на Львівщині відкрили понад 50 нових підприємств і створили відповідно близько 12 тисяч робочих місць. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів