Цього року казначейство не проплатило на ремонт тротуарів у Львові жодної копійки

17:48 23 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: skyscrapercity.com

Про це інформує сьогодні, 23 жовтня, прес-служба міської ради.

За інформацією департаменту фінансової політики ЛМР, станом на 23 жовтня Державна казначейська служба не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 65 млн. 604 тисячі грн. Зокрема, не перераховує понад 30 млн грн. до спеціального фонду міського бюджету розвитку.

Ще понад 15,6 млн. грн. складає заборгованість до загального фонду. З них на 8 млн. 455 тисяч грн. не виконують платіжних доручень районних адміністрацій: 826 тисяч грн. – на поточний ремонт житлового фонду, 7 млн. 261 тисячу грн. – на поточний ремонт доріг та санітарну очистку, а 367 тис грн. – на придбання піскосуміші.  

Голова Шевченківської районної адміністрації Олександр Удовенко також скаржиться: 

«Загалом по району маємо понад 4,2 млн грн., які не перераховує казначейство. Це кошти і на ремонт доріг, і на капітальний ремонт житлового фонду та підготовку до зими. Така ж ситуація і з коштами на піскосуміш. А на ремонт тротуарів казначейство не виконало цьогоріч ще жодних платіжних доручень».

Як повідомляв «ЩЛ», казначейство не має грошей навіть для Президента; блокує навіть оплату рентгенапарата для дитячої лікарні; у Львові через блокування казначейством платежів призупинили ремонти вулиць; на прийом до керівника Державної казначейської служби України Сергія Харченка просилися з приводу блокування ним платежів дев’ять членів міжфракційного парламентського об’єднання «Львівщина», але, як повідомили вони, зіткнулися з його хамською та неадекватною поведінкою.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів