Трамвайне депо у Львові реконструюватиме «Лем Стейшн»

23:50 11 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У середу, 11 липня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР було затверджено рішення конкурсної комісії з вибору інвестора для реалізації інвестиційного проекту «Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору».

Про це повідомили в середу, 11 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Враховуючи протокол засідання конкурсної комісії з вибору інвестора для реалізації інвестиційного проекту «Реконструкція трамвайного депо з метою створення інноваційно-креативного простору» від 5 вересня 2017 року, виконавчий комітет вирішив затвердити рішення конкурсної комісії з вибору інвестора та визначив переможцем інвестиційного конкурсу, товариство з обмеженою відповідальністю «Лем Стейшн».

Керівник управління інвестицій та проектів ЛМР Роман Старецький зазначив: «Переможцем інвестиційного конкурсу відповідно до рішення інвестиційної комісії було обрано ТЗОВ «Лем Стейшн». Зараз згідно з положенням, ми затверджуємо рішення виконкому, це рішення конкурсної комісії. Відповідно це надасть змогу підписувати з переможцем інвестиційного конкурсу інвестиційний договір, проект якого завтра буде винесений на розгляд сесії міської ради. І далі це дасть змогу реалізовувати в подальшому інвестиційний проект згідно з тими завданнями, які ми перед ним ставили».

Роман Старецький повідомив також: «Відповідно до проекту інвестиційного договору, який ми напрацювали, було досягнуто певного рівня, тобто ми встановили рівень інвестиції не менше 30 мільйонів гривень, тобто в реалізації проекту ми ставимо таку планку перед інвестором і далі фактично інвестор буде реалізовувати цей проект. Зараз об’єктом інвестування на цій території є старі приміщення трамвайного депо, інші службові приміщення, які власне будуть ревіталізовані в процесі втілення проекту, куди будуть залучатися інвестиції і буде створено такий інноваційно-креативний хаб-простір для громадськості».

Керівник управління інвестицій та проектів ЛМР також запевнив: «Поряд з тим, буде реалізовано простір навколо тих будівель і власне перед інвестором ставиться завдання впродовж чотирьох років реалізувати цей проект. Наразі частина будівель залишиться в користуванні ЛКП «Львівелектротранс», якому вони власне потрібні для здійснення своєї господарської діяльності, але більша частина цих приміщень буде віддана інвестору під реалізацію проекту.

Роман Старецький доповнив: «Після підписання інвестиційного договору, інвестори будуть мати деякий час для проектування, для відповідних процедур і, я думаю, що через один-два місяці, буде відома більш точна дата вже початку робіт, але ми розуміємо, що найперше потрібно це якісно спроектувати. Інвестор мусить закласти ті завдання, які перед ним ставилися. Після рішення сесії ми будемо мати проект інвестиційного договору, ми його підписуємо з інвестором, виконавчий комітет знову затверджує цей інвестиційний договір, і він вступає в силу, і інвестор приступає до своїх інвестиційних обов’язків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів