Сьогодні у Львові виступить директор ІТ-компанії «ELEKS»

10:45 18 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міської ради

Зустріч з Олексієм Скрипником розпочнеться в бізнес-інкубаторі «StartupDepot» на вулиці Весняній, 4 – о 19:00.

Тема виступу співзасновника й директора однієї з найбільших ІТ-компаній Львова «ELEKS» перед аудиторією – «Що потрібно, щоб стати успішним?». Повідомляючи про це сьогодні, 18 березня, прес-служба Львівської міської ради також інформує, що Олексій Скрипник ще й викладає у Києво-Могилянській бізнес-школі та має 14-річний досвід роботи в енергетиці, а більше 15 років займається програмуванням та управлінням ІТ-компанією.

На зустрічі він ознайомить присутніх з інструментами, які допоможуть стати більш продуктивними та ефективними у технологічному підприємництві. Учасники також дізнаються, що потрібно змінити у своєму житті, щоб удосконалити  лідерські навички і підвищити шанси стати успішним.

Бізнес-інкубатор «StartupDepot» був створений в рамках спільного українсько-канадського проекту «Місцевий економічний розвиток України» (МЕРМ), спільно з Інститутом міста, ІТ-компанією ELEKS та Львівською міською радою. 

Умови участі та реєстраційна форма – за посиланням: http://innovateinlviv.com/events/what-you-need-to-do-in-order-to-bec/

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів