Сьогодні у Львові відбудеться міжнародна конференція «Соціальна відповідальність бізнесу»

10:12 31 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: stvua.com

В Італійському дворику розмовлятимуть про культуру філантропії.

«31 березня о 10.00 у залі Королівської трапезної Львівського історичного музею в Італійському дворику на площа Ринок, 6 відбудеться II міжнародна конференція «Соціальна відповідальність бізнесу», – повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також розповіли подробиці:

«Цьогоріч тематичним напрямком конференції є «Культура філантропії та соціальна відповідальність бізнесу». Програма Конференції – на сайті Львівської торгово-промислова палати (http://lcci.com.ua/events/event/mizhnarodna-konferenciya-socialna-vidpovidalnist-biznesu/).

Соціальна відповідальність бізнесу (СВБ) може бути чимось більшим, ніж додаткові витрати, обов’язки чи добрі вчинки – вона може бути джерелом шансів, інновацій та конкурентної переваги. Компанії, урядові та громадські організації повинні почати думати філантропічною категорією «інтеграції фірми з суспільством».

Це непросто, адже потрібно приймати рішення, брати на себе відповідальність, бути лідером, реалізовувати себе і водночас приносити користь оточенню, враховуючи інтереси людей. Майбутнє – за проактивними і сильними особистостями, які виносять відповідальність за межі свого «Я».

Мета конференції: формування концепції подальшої соціальної відповідальності в регіоні та країні загалом у спектрі культури філантропії. Основні завдання конференції: об’єднання широкого кола керівників бізнесу, представників органів влади та контролю, громадських організацій та асоціацій, вітчизняних та іноземних експертів задля пошуку партнерів, обміну досвідом, напрацюваннями та перспективними задумами на майбутнє; генерування нових ідей та планів щодо ефективного включення соціальних питань до фундаментальних дій та бізнес-стратегій; міжрелігійні нариси розуміння філантропії та СВБ.

Організатори заходу: Львівська торгово-промислова палата, спільно з Центром міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас», за підтримки Німецько-українського партнерського проекту у сфері бізнесу, Львівської облдержадміністрації, Українського Форуму Благодійників. Під патронатом Львівської міської ради». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів