Сьогодні у Львові розпочинається XIV Міжнародний економічний форум

09:10 27 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, упродовж двох днів у готелі «Дністер» та національному університеті імені Імені Франка дискутуватимуть про Угоду про Асоціацію з ЄС та стратегії модернізації країни до 2020 року.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 27 листопада, «Щоденному Львову», що сьогодні у готелі «Дністер» та національному університеті імені Імені Франка розпочинається XIV Міжнародний економічний форум, який триватиме впродовж двох днів. У повідомленні також конкретизують:

«Розглядатимуть, серед іншого, питання децентралізації влади для побудови ефективної публічної влади в Україні, дискутуватимуть про Угоду про Асоціацію з ЄС та стратегії модернізації країни до 2020 року, прийматимуть підсумковий документ – Декларацію. Триватиме Форум упродовж двох днів у готелі «Дністер» та Львівському національному університеті імені Імені Франка.

Сьогодні провідні міжнародні експерти та керівники українського бізнесу, представники державної та місцевої влади, відомі громадські діячі зберуться в одному приміщенні, аби обговорити основні економічні проблеми країни та способи їх вирішення. Більш детальна інформація – на веб-сторінці Форуму: www.lvivforum.com.ua.

ХІV Міжнародний Економічний Форум проходитиме за підтримки Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, а також Програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», що фінансується Європейським Союзом».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів