Львівське обласне управління ДФС нагадує – сьогодні останній день подання звіту про суми ЄСВ за листопад

11:10 22 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: interbuh.com.ua

У прес-службі обласного управління Державної фіскальної служба України нагадують, що платники податків, які подають податкову звітність до органів ДФС в електронному вигляді, також можуть надсилати електронкою і звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування.

У прес-службі обласного управління Державної фіскальної служба України повідомили, що сьогодні – останній день подання звіту про суми нарахованого ЄСВ за листопад. У повідомленні також зазначено:

«Станом на 1 грудня єдиний соціальний внесок у Львівській області сплачують 74753 платники, в т.ч. 18782 юридичні особи та 55971 фізична особа. За 11 місяців 2014 року на Львівщині зібрано 6858,6 млн. грн ЄСВ.

Головне управління ДФС у Львівській області нагадує, що платники податків, які подають податкову звітність до органів ДФС в електронному вигляді, також можуть надсилати електронкою і звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування. Звіт за листопад потрібно подати до 22 грудня 2014 року включно».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів