Міжнародний «Сід Форум» сприятиме в заснуванні й розвитку на Львівщині нових бізнес-інкубаторів

16:05 31 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської обласної ради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі обласної ради, заступник її голови Валерій П'ятак обговорив з президентом Торгово-промислової палати України та Президентом Міжнародного некомерційного Фонду «Сід Форум» (Норвегія) питання щодо інвестиційної та підприємницької діяльності на Львівщині.

У прес-службі обласної ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову», що заступник її голови Валерій П'ятак обговорив з президентом Торгово-промислової палати України та Президентом Міжнародного некомерційного Фонду «Сід Форум» (Норвегія) питання щодо інвестиційної та підприємницької діяльності на Львівщині. У повідомленні також конкретизують:

«30 жовтня 2014 року до Львова прибули Президент «Сід Форуму» (Україна) Дмитро Подолєв та Президент Міжнародного некомерційного Фонду «Сід Форум» (Норвегія) пан Стейнар Корсмо. У рамках зустрічі сторони обговорити з керівництвом області питання щодо інвестиційного клімату, сприяння індустріальному розвитку території нашого регіону, а також – підтримки інноваційних процесів та розвитку підприємництва на Львівщині.

Як повідомив Президент Міжнародного некомерційного Фонду «Сід Форум» (Норвегія) пан Стейнар Корсмо, в 2014 році Фондом «Сід Форум» (Україна) отримано новий ґрант, метою якого є розширення існуючої діяльності в сфері інновацій та створення на її базі нових напрямків діяльності щодо підтримки інновацій та підприємництва. Принагідно зазначимо, що в результаті реалізації грантової програми очікується створення нових регіональних бізнес-інкубаторів, наукових, технологічних, індустріальних парків, нових робочих місць в різних регіонах України, а також створення умов для розвитку малого та середнього бізнесу та умов для зменшення «витоку мізків» закордон.

За підсумками зустрічі досягнуто домовленості щодо сприяння Фондом «Сід Форум» (Україна) у заснуванні та розвитку на Львівщині нових бізнес-інкубаторів та розвитку підприємництва».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів