Шість підприємств Львівщини повністю погасили заборгованість з виплати зарплати, 133 ще затримують

13:58 28 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: drohobych-rda.gov.ua

Як повідомили в п'ятницю в прес-службі ЛОДА, своєчасно не виплачують заробітну плату 133 підприємства, установи та організації області.

У прес-службі Львівської ОДАповідомили сьогодні, 28 листопада, що шість підприємств області повністю погасили заборгованість з виплати зарплати. У повідомленні також конкретизують:

«Повне погашення заборгованості з виплати заробітної плати упродовж жовтня 2014 року відбулося у Відокремленому структурному підрозділі «Шахтобудівельне управління № 1 « ПАТ «Укрзахідвуглебуд» ( 1242,6 тис. грн.), Відокремленому структурному підрозділі «Шахтобудівельне управління № 2 « ПАТ «Укрзахідвуглебуд» (892,7 тис.грн); ПАТ «Укразахідвуглебуд»(693,8 тис.грн); ТзОВ «Українська панчішна компанія» (283,7 тис.грн.); ДП «Львівський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» (144,9 тис.грн) та Дошкільному навчальному закладі «Веселка» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» (97,7 тис.грн.). Про це йшлося під час засідання обласної комісії з питань погашення заборгованості з виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, яке відбулося 27 жовтня в обласній державній адміністрації. 

Провів засідання комісії заступник голови Львівської ОДА Володимир Харчук. за його словами, станом на 1 листопада своєчасно не виплатили заробітну плату 133 підприємства, установи та організації області.

У ході засідання комісії було заслухано керівників підприємств-боржників, зокрема ВАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат», КП «Кам'янкаводоканал», «Сколівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства», «Львівська обласна контора прокату кінофільмів», КП «Соснівкажитлокомунсервіс», комунального підприємства «Управління будинками № 2 « а також голів ліквідаційних комісій ряду підприємств боржників. Під час розгляду питання щодо ситуації на ВАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат», йшлося про те, що причиною наявності боргів є скорочення виробництва продукції та недозавантаження виробничих потужностей.

У свою чергу, комерційний директор Жидачівського целюлозно-паперового комбінату Микола Корсунський запевнив, що після 20 січня підприємство розпочинає роботу. За його словами, найближчим часом, повинні відбутися збори трудового колективу, куди буде запрошено голову Жидачівської РДА».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів