Сербські підприємці зацікавилися продукцією аграріїв Львівщини

16:04 22 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський і президент Українсько-Сербської ділової палати Мирослав Гочак обговорили в понеділок, 22 травня, співпрацю в аграрній, деревообробній і туристичній галузях.

Про це повідомили сьогодні, 22 травня, у Львівській облдержадміністрації, де також поінформували: «Сторони обговорили можливість експорту продукції підприємств харчової промисловості, зокрема олії соняшника, ріпака та сої. У такій співпраці зацікавлені підприємці Сербії та Львівщини. Задля тісніших взаємин під час зустрічі домовилися запровадити ознайомчий обмін підприємцями, мистецькими колективами, а також організувати прес-тури для журналістів та взяти участь у спільних бізнес-форумах.

Ростислав Замлинський, інформуючи про інвестиційні пропозиції Львівщини в різних галузях, запевнив гостей у всебічній підтримці державних структур щодо реалізації спільних інвестпроектів. «Зараз найкращий час для реалізації інвестиційних проектів і налагодження зовнішньоекономічної діяльності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів