Сайт для переселенців з тимчасово окупованих територій пропонує житло

13:44 8 липня 2014 р.

Фото до новини

Станом на 6 липня 2014 року загальна кількість громадян України, які виїхали з району проведення АТО, складає 33 376 осіб.

За оперативною інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій, станом на 6 липня 2014 року загальна кількість громадян України, які виїхали з району проведення АТО, складає 33 376 осіб. Реальна кількість переміщених осіб є більшою у зв'язку з тим, що значна частина громадян переїхала до родичів і знайомих.

В областях України та Києві при територіальних органах управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в цілодобовому режимі працюють регіональні штаби із питань переміщених осіб. Для звернення громадян, які виїхали з району АТО, визначено єдиний телефонний номер - 101. На сайті mns.gov.ua розміщений перелік контактних номерів телефонів регіональних штабів.

Про це повідомляє РНБО.

Створено також спеціальний сайт для переміщених осіб-переселенців за адресою: http://vpo.gov.ua/, на якому громадяни, які переселяються з тимчасово окупованих територій України, можуть знайти житло. Телефон урядової гарячої лінії на цю тему: 0 800 507 309.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів