«Ryanair» повернеться до Львова восени

12:15 15 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: ubr.ua

Головний юрист і секретар «Ryanair» Юліуш Коморек підтвердив, що ця компанія повернеться в Україну.

Україна стане новим напрямком для «Ryanair», а рейси сюди почнуть виконуватися з осені 2018 року. Таку інформацію підтвердив в інтерв'ю «Fly4free» головний юрист і секретар «Ryanair» Юліуш Коморек.

На запитання про те, яка чергова країна, куди раніше не літав перевізник, і де незабаром з'явиться Ryanair, Юліуш Коморек відповів: «Є така країна на сході від Польщі. Мова, очевидно, про Україну».

На запитання про те, чи підтверджує він слова міністра інфраструктури Володимира Омеляна про те, що авіакомпанія почне літати в Україну вже восени одночасно в Київ і Львів, Коморек відповів: «Це реальний термін, і сподіваюся, що так і станеться. У даний момент узгоджуються деталі угоди».

Щодо майбутніх маршрутів в Україну й з неї Коморек повідомив, що вони не будуть збігатися з тими, які були оголошені навесні минулого року, коли вперше анонсувався прихід лоукостера в Україні.

«Будуть певні зміни в цьому розкладі. Але точно будуть запущені польоти з України в Польщу», – поінформував він.

Про це повідомили сьогодні, 15 лютого, в інтернет-виданні «Економічна правда», де також нагадали: «Раніше Омелян розповів, що ірландський лоукостер Ryanair почне літати в Україну з осені 2018 року. У липні 2017 року компанія Ryanair заявила про свою відмову від виходу на український авіаринок. Ірландський лоукост звинуватив керівників аеропорту «Бориспіль» у лобіюванні інтересів одного перевізника – МАУ, через якого нібито і не вдалось домовитись.

«Як очікувалося, «Ryanair» мав літати з Києва у Лондон, Манчестер, Стокгольм і Ейндговен. А рейси зі Львова мали бути до Ейндговена, Лондона, Берліна, Вроцлава, Меммінгена, Кракова та Будапешта», – поінформували також в інтернет-виданні «Економічна правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів