Рахунок за електроенергію можна оплатити через місяць

19:16 16 листопада 2017 р.

Фото до новини


Фото: Львівський прес-клуб

Споживачі ПрАТ «Львівобленерго» мають цілий місяць, щоби звірити обсяги електроенергії, суми платежу, реквізити та інші необхідні речі, перш ніж оплатити рахунок, який вони отримали.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 16 листопада, під час прес-конференції на тему: «Роз’яснення особливостей розрахунків за електроенергію юридичних споживачів», яка відбулася у Львівському прес-клубі, повідомив директор з електропостачання ПрАТ «Львівобленерго» Костянтин Ющак.

За його словами, останнім часом клієнти потребують додаткових роз’яснень, чому квитанції на оплату видають на місяць наперед.
До прикладу, юридичний  споживач отримує рахунок 16 листопада. І в ньому вказано, що він включає в собі суму до оплати за обсяг електроенергії за наступних два місяці, тобто ще й за частину січня 2018 року.

Як пояснив начальник відділу розрахунків та договорів ПрАТ «Львівобленерго» Роман Гринчук, споживач має цілий місяць, щоби спланувати обсяг електроенергії, яку він може спожити, розрахувати кошти та з’ясувати інші деталі, якщо потрібно.

- Прошу споживачів звернути увагу на термін сплати. В рахунках ми його друкуємо великими літерами, значно більшими, ніж решта інформації. Тому, якщо рахунок отримано 16 листопада, то його треба сплатити до 15 грудня. Тобто, не треба поспішати зі сплатою, а спокійно звірити реквізити і підготуватися до сплати, - він просить звернути увагу саме на великі літери у рахунках.

Начальник відділу розрахунків та договорів ПрАТ «Львівобленерго» стверджує, що надання рахунку за місяць наперед, це – лише інформування споживача.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів