Програма приватизації комунального майна у Львові зазнала змін

15:18 20 липня 2017 р.

Депутати ЛМР внесли під час пленарного засідання зміни до проекту ухвали «Про внесення змін до ухвали міської ради №1661 «Про затвердження Програми приватизації майна комунальної власності м. Львова на 2012-2014 роки» від 12 липня 2012 року.

Про це повідомили сьогодні, 20 липня, у Львівській міськраді, де також запевнили: «Це забезпечить єдиний підхід до питань приватизації комунального майна, сприятиме відкритості і прозорості процесів приватизації та забезпечить надходження коштів від продажу майна до міського бюджету. Зокрема, передбачено право орендаря (суборендаря) приміщень комунальної власності до 31 грудня 2017 року звернутись до Львівської міської ради щодо здійснення приватизації цих приміщень шляхом викупу».

«Також, як йдеться в пояснювальній записці до проекту ухвали, орендарі (суборендарі), які у встановлений термін не скористаються зазначеним правом, в подальшому матимуть можливість приватизувати дане майно лише способом продажу на аукціоні. За ухвалу з правками і зауваженнями проголосували 39 обранців», – поінформували також сьогодні, 20 липня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів