«Prinzhorn Holding» планує створення на Львівщині нового підприємства

17:24 29 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: prinzhorn-holding.com

Про можливість збільшення інвестування в нашу область австрійської компанії йшлося у п’ятницю, 29 квітня, під час зустрічі керівництва ЛОДА та ТзОВ «Дунапак Україна».

На зустрічі зокрема обговорили перспективи розширення діяльності австрійської компанії «Prinzhorn Holding» у Львівській області та ймовірність більш продуктивної і масштабної співпраці. Як наголосив виконавчий директор ТзОВ «Дунапак Україна» Геннадій Васьків, компанія розглядає можливість створення нового підприємсвта на Львівщині та відповідно – нових робочих місць.

Очільник Львівської ОДА Олег Синютка запевнив гостей у підтримці їх задуму та інвестиційного проекту, а також висловив зацікавлення у співпраці. Про це повідомили сьогодні, 29 квітня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Prinzhorn Holding» – австрійська сімейна компанія. Є лідером з виробництва гофротари у Центральній і Східній Європі та входить до трійки найбільших виробників тарного картону. У Львівській області представлена підприємством «Дунапак Україна», що займається виготовленням паперової упаковки (гофротари)». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів