Президенти України та Польщі домовилися про зустріч

00:02 1 вересня 2013 р.

Президенти України та Польщі Віктор Янукович і Броніслав Коморовський планують зустрітися під час сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку в кінці вересня.

Про це вони домовилися під час телефонної розмови, повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на міністра канцелярії президента Польщі Яромира Соколовського, якого цитує офіційний сайт польського президента.

За словами Соколовського, 30 серпня по телефону "президенти обговорили стан справ, пов'язаних з перспективою підписання Україною Угоди про асоціацію з ЄС під час саміту Східного партнерства у листопаді у Вільнюсі, а також календар польсько-українських зустрічей на вищому рівні до кінця року".

За його словами, наступна зустріч Януковича і Коморовського запланована під час сесії Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку наприкінці вересня.

Зазначимо, Броніслав Коморовський вважає, що в Україні прослідковуються чіткі тенденції до прискорення роботи над реформами й змінами в законодавстві, що є необхідною передумовою до підписання в листопаді у Вільнюсі Угоди про асоціацію з ЄС. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів