Працівники ДП «Львіввугілля» отримали понад 50% зарплати за січень, – ЛОДА

15:15 21 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: 032.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Шахтарям Львівщини повністю виплатили зарплату за грудень».

Про це повідомили сьогодні, 21 лютого, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також стверджують: «Окрім цього, шахтарям виплатили понад 50% зарплати за січень».

Директор паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА Михайло Мельник зазначив: «Упродовж січня й лютого наш департамент провів вагому роботу щодо погашення боргів по заробітній платі шахтарям Львівщини. Багато зусиль було спрямовано на плідну співпрацю з Міненерговугілля, Міністерством фінансів та Міністерством економіки України заради досягнення позитивного результату, а саме виділення коштів на покриття боргів».

В облдержадміністрації також нагадали: «Впродовж минулого тижня шахтарям виплатили 57,6 млн. гривень частково з коштів отриманих від реалізації продукції, а частково з перерозподілених коштів з державного бюджету за програмою здійснення заходів із забезпечення вітчизняного виробництва вугільної продукції та подальшого реформування державного сектора вугільної промисловості. Вже на початку цього тижня на рахунки ДП «Львіввугілля» надійшли кошти від реалізації вугільної продукції в розмірі 20 мільйонів гривень. Весь фінансовий ресурс спрямували на виплату заробітної плати шахтарів. 6,2 млн. гривень – на повне погашення боргу по зарплаті за грудень 2017, а 14 мільйонів гривень – на виплату заробітної плати за січень 2018, що, враховуючи попередні виплати за січень склало 50,4 % від фонду заробітної плати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів