Помер керівник ДП «Львіввугілля» Петро Солонинка

12:17 28 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, очільник ЛОДА Юрій Турянський висловив співчуття з приводу смерті в.о. гендиректора ДП «Львіввугілля» Петра Солонинки.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 28 листопада, «Щоденному Львову», що очільник ЛОДА Юрій Турянський висловив співчуття з приводу смерті в.о. гендиректора ДП «Львіввугілля» Петра Солонинки. У повідомленні також зазначео:

«Т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу смерті в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Петра Іляриновича Солонинки, в якому мовиться:

«З великим сумом і скорботою сприйняв сьогоднішню звістку про смерть в.о. гендиректора ДП «Львіввугілля» Петра Іляриновича Солонинки. Пішла з життя Людина, яка весь свій трудовий шлях присвятила розвитку Львівсько-Волинського вугільного басейну.

Справжній фахівець своєї справи, енергійна, щира особистість, надійний товариш – таким він назавжди залишиться в серцях усіх, хто знав та цінував Петра Іляриновича. Вічна та світла пам'ять».

Солонинка Петро Іляринович народився 11 грудня 1961 року у м. Інта (Росія). Після закінчення Ленінградського гірничого інституту в 1984 році розпочав свою трудову діяльність гірничим майстром на шахті №4 «Нововолинська», згодом був командиром взводу 12 воєнізованого гірничорятувального загону Центрального штабу ДВГРЗ Львівсько-Волинського вугільного басейну.

Працював на керівних посадах в ДП «Львіввугілля» та ДП «Волиньвугілля». Керував шахтами «Степова», «Червоноградська», державним підприємством «Волиньвугілля», а з 1.06.2013 року приступив до обов’язків в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів