Поліція застерегла львів’ян щодо шахраїв

17:45 18 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: bilahata.net

У Головному управлінні поліції у Львівській області попередили: «Будьте пильними! Шахраї видурюють гроші у власників банківських карток!».

Про це повідомили сьогодні, 18 квітня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Якщо у вашій слухавці пролунало: «Я – співробітник банку, надайте мені персональні дані вашої картки» – відразу звертайтесь у найближчий відділ поліції чи зателефонуйте на 102».

«Шахраї представляються працівниками банку та повідомляють, що картку банк невдовзі заблокує і з неї необхідно негайно перерахувати кошти на вказані ними телефонні номери. Або ж надсилають повідомлення про те, що картка заблокована і для її розблокування необхідно надати її номер, після чого знімають з рахунку усі кошти», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

У Головному управлінні поліції у Львівській області зазначили: «Правоохоронці вкотре нагадують – ні за яких обставин нікому не повідомляйте персональні дані щодо банківських карток та рахунків! Банки володіють усією необхідною інформацією і телефонувати до вас у них немає потреби. Якщо у вашій слухавці пролунало: «Я – співробітник банку, надайте мені персональні дані вашої картки» – відразу звертайтесь у найближчий відділ поліції чи зателефонуйте на 102.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів