Плани бюджету Львова виконано на 115,2%, – ЛОДА

13:05 31 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, станом на сьогодні місцеві бюджети області виконані за доходами в середньому на 105,3% до планових завдань першого кварталу.

У прес-службі облдержадміністрації, повідомили сьогодні, 31 березня, «Щоденному Львову»:

«Станом на сьогодні місцеві бюджети Львівської області виконані за доходами в середньому на 105,3% до планових завдань першого кварталу. Зокрема, у Львові план виконано вже на 115,2%, у Пустомитівському районі – на 137,7%, Яворівському – 127,8%, Стрийському – 110,6%, Миколаївському – 107,5%, Жовківському – 107,3%.

Про це йшлося під час «SKYPE»-конференції голови Львівської ОДА Олега Синютки з головами РДА та міст обласного підпорядкування у понеділок, 30 березня. Щоправда, міста Борислав, Самбор, Трускавець, а також Буський, Жидачівський, Перемишлянський, Самбірський і Турківський райони відстають у виконанні планових показників в оподаткуванні та отриманні платежів у першому кварталі поточного року.

Олег Синютка доручив керівникам вказаних територій спільно з органами Державної фіскальної служби вжити додаткових заходів і суттєво покращити стан виконання планових завдань за доходами у першому кварталі поточного року. Як зазначив заступник директора департаменту фінансів Львівської ОДА Іван Нос, станом на 26 березня поточного року протермінованої заборгованості з виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ в області немає.

«У містах Бориславі та Самборі, а також у Кам’янка-Бузькому, Самбірському, Сколівському та Турківському районах частково невиплачено заробітну плату за першу половину березня. Ці обсяги погасять після отримання освітньої та медичної субвенцій із державного бюджету найближчим часом», – додав він».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів