Пільговики п’ятьох категорій їздитимуть на Львівщині безплатно

16:28 15 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У Львівській обласній державній адміністрації відбулась зустріч з перевізниками, які надають послуги на території Львівської області.

Як повідомили в суботу, 15 грудня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, заступник її голови Роман Филипів зазначив: «Тема нашої сьогоднішньої зустрічі – це підписання чи перепідписання меморандуму, який діє ще з минулого року. Згідно з ним п’ять пільгових категрій мають право перевозитися безкоштовно у приміському, міжміському та міському транспорті».

31 травня Львівська обласна державна адміністрація, Львівський обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників», Львівська обласна організація роботодавців транспорту, Львівська обласна організація профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства України підписали меморандум про співпрацю. Відповідно до цього документа, суб’єкти господарювання, які здійснюють перевезення пасажирів на міських, приміських та міжміських автобусних маршрутах загального користування області, забезпечують безкоштовний проїзд в межах Львівської області п’ятьох пільгових категорій громадян – учасників бойових дій, бійців-добровольців АТО, осіб з інвалідністю внаслідок війни, членів сімей загиблих. Окрім того, до цього числа увійшли також особи з інвалідністю 1-ої групи по зору та супроводжуючі особи», – поінформували також в облдержадміністрації.

«За підсумками зустрічі сторони вирішили перепідписати меморандум. Відтак, відшкодування витрат перевізників у 2019 році здійснюватиметься за рахунок районних бюджетів, бюджетів ОТГ та міст обласного значення», – повідомили також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів