Підприємства-боржники Львівщини ще не виплатили своїм працівникам 78,9 млн. грн зарплати

11:05 8 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lviv24.at.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛОДА, впродовж березня сума заборгованості підприємств області своїм співробітникам зменшилася лише на 27,1 млн. гривень.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили сьогодні, 8 квітня, «Щоденному Львову»:

«Упродовж березня 2015 року на підприємствах-боржниках Львівщини сума заборгованості зменшилася на 27,1 мільйона гривень.  Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації Василь Мартиняк.

За його словами, загальна сума заборгованості з виплати заробітної плати в області станом на 7 квітня 2015 року становить 78,9 млн. грн. Найбільше погасили борги зі заробітної плати у Сокальському районі (на 36,1%) та у Червонограді (на 43,3%) – головно перед шахтарями.

Упродовж березня 2015 року 14 підприємств ліквідували наявні борги зі заробітної плати на суму 4,2 млн. грн. Зокрема, ЛКП «Львівелектротранс», ПАТ БМУ №1, ДП «Укрзахідпроектреставрація», вузлова лікарня станції «Стрий», ТзДВ «Миколаївцемремонт» та інші. Окрім цього, 44 підприємства зменшили борги на суму 28,8 млн. грн. Найбільші суми заборгованої заробітної плати виплачено у ДП «Львіввугілля» та його структурних підрозділах, ДП «Львівоблавтодор» та його філіях, ДП СКК «Моршинкурорт», Старсамбірському ДЛГП «Галсільліс» та інших».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів