Сьогодні під час засідання Львівської міськради прорвалися до її сесійної зали 50 протестувальників (відео)

19:55 18 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vgolos.com.ua

Міський голова Андрій Садовий був вимушений створити робочу групу, до складу якої увійшли представники «Успіх БМ», керівники профільних департаментів та депутатських комісій.


Відео: телеканал «ZIK»

Сьогодні, 18 грудня, під час засідання Львівської міської ради, до сесійної зали прорвались 50 людей. З вигуками «Ганьба!» вони звинувачували міського голову Андрія Садового в не правомірності його рішень.

Причиною такої поведінки стало рішення, яке ухвалили на передодні, – про розірвання контракту з перевізником «Цспіх БМ». Ще зранку вони підігнали до міської ради свої рейсові автобусу.

Протестуючи, казали що підпалять їх, якщо влада не врегулює це питання. Директор компанії Юрій Мельник не розуміє те, чому департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР прагне розірвати угоду з підприємством.

«Ми одна з найбільших компаній-перевізників у Львові, ми маємо 105 одиниць техніки, обслуговуємо 6 маршрутів, у нас працює понад 300 людей. Що я тепер маю робити з цим всім? З автобусами, які ми закупили?», – заявив Мельник.

Свої думку з цього приводу висловив депутат ЛМР Валерій Веремчук: «Насамперед, причина, через яку мерія хоче розірвати угоду з підприємством – три випадки порушення правил дорожнього руху водіями компанії. Ця причина ж просто абсурдною». 

Натомість Андрій Садовий був вимушений створити робочу групу, до складу якої увійшли представники «Успіх БМ», керівники профільних департаментів та депутатських комісій. Про це повідомила сьогодні, 18 грудня, інформагенція «Медіастар».

Як інформував «Щоденний Львів», ЛМР та компанія «Успіх-БМ» підпишуть мирову угоду.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів